#

Genel

Game of Thrones yıldızının ikinci çocuğu dünyaya geldi

Game of Thrones’un ‘Dağ’ı baba ikinci kez oldu. Dizide Dağ (Mountain) adlı karaktere hayat vermesiyle ünlenen 31 yaşındaki İzlandalı oyuncu Hafthor Julius Björnsson, eşi Kelsey Henson ile ilk bebeklerine kavuştu. Çiftin bir oğlu oldu.

Çift, doğum haberini Instagram paylaşımıyla duyurdu.

Suda doğum yapan Henson, paylaşımında, “Güzel oğlumuz 26 Eylül 2020, saat 11.19’da kısa ve yoğun geçen altı saatin ardından dünyamıza geldi. 3530 gram ağırlığında ve 52 cm boyunda. Doğum, hayatım boyunca yaptığım en güçlü, yaşamı değiştiren, güçlendiren şeydi. Hepimiz iyiyiz ve eve üç kişi olarak yerleşiyoruz!” ifadesine yer verdi.
Björnsson ise “Son derece zor bir 2 saat 19 dakikalık doğumun ardından, sağlıklı, güçlü, güzel oğlumuz 3530 gram ağırlığında, 52 cm boyunda geldi. İşin en güzel sonucu, kızıma onu yeni küçük erkek kardeşiyle tanıştırmak için en güzel telefon görüşmesi yapmaktı” mesajını yazdı.

Ünlü oyuncunun eski kız arkadaşı Thelma Björk Steimann’dan Theresa Líf adında bir de kızı bulunuyor.

Björnsson, eşinin hamile olduğu haberini nisan ayında duyurmuş, daha sonra bir erkek bebek beklediklerini açıklamıştı.

Öte yandan 2018’de dünyanın en güçlü adamı seçilen Björnsson, test sonucunun pozitif çıkması halinde bebeğinin doğumunu kaçırabileceğini söylemişti. Ancak suda doğum esnasında ve sonrasında eşi ve bebeğiyle fotoğraf çekilen oyuncunun corona virüs testinin negatif çıktığı anlaşıldı.