#

Teknoloji

Instagram Hesabını Kalıcı Olarak Kapatma Linki! Instagram Hesap Silme

Instagram’da hesap kapatma ve hesap silme ile ilgili merak edilenlerbu yazımızda. Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram’a ilişkin en çok Instagram hesap dondurma ve Instagram kalıcı hesap silme nasıl yapılır sorularının cevapları aranıyor. İşte 2020 Instagram hesap kapatma linki ve Instagram dondurmaya ile ilgili tüm merak edilenler…

Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de, Instagram hesap kapatma işleminin nasıl ve nereden yapılacağı ve silme nasıl yapılır sorusunun cevabı.

Instagram hesabınızı (geçici olarak kapatma) dondurma işlemini yapmak isteyenler bununla ilgili buradaki Instagram Hesabını Dondurma yazımıza bakabilirler. Instagram hesabını kalıcı olarak kapatmak için ise yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.İşte Instagram hesap silme ve kapatma ekranı 2020…

Dikkat! Aşağıdaki işlemleri yaptıktan sonra instagram hesabınız kalıcı olarak kapatılır yani instagram hesabınız silinir, bu yüzden bu işlemleri yapmadan önce kesin kararlı olduğunuzdan emin olun.

Instagram hesabını kalıcı kapatma ile geçici olarak kapatma arasındaki fark

Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizlenir. Hesabınızı kalıcı olarak kapatırsanız bunlara bir daha ulaşamazsınız.

Uyarı: İşlemlere devam ederken sayfada kalmanızda ve adımları kontrol etmenizde fayda var aksi taktirde yanlış bir işlem yapabilirsiniz.

Hazırsanız başlayalım!
INSTAGRAM HESAP SİLME (KALICI KAPATMA) bağlantısına veya aşağıdaki görsele tıklayınız.
Instagram hesap kapatma linkinin olduğu görsel

 Kalıcı Olarak Instagram Hesabını Kapat

1- Instagram hesap kapatma işlemi mobil uygulama içerisinden yapılmamaktadır! Instagram internet sitesine giriş yapmadıysanız, öncelikle giriş yapmanız istenir. Hesabınızı mobilde bulunan Instagram uygulamasının içinden silemezsiniz. Masaüstü cihazla giriş yapmanız veya mobil tarayıcınızdan internet tarayıcısına girip masaüstü görünümü aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

2- Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür.

3- Hesabımı kalıcı olarak sil seçeneğine tıklayın veya dokunun.

4- Farklı bir hesabı silmek istiyorsanız, Instagram Hesabını Sil sayfasının sağ üst köşesindeki kullanıcı adına tıklayın, kullanıcı adının yanındaki simgesine dokunun/tıklayın ve Çıkış Yap’ı seçin. Silmek istediğiniz hesapla tekrar giriş yapın ve yukarıdaki talimatları izleyin.

Şifrenizi veya kullanıcı adınızı hatırlayamıyorsanız, giriş yapmakla ilgili bazı ipuçlarına bakabilirsiniz.