#

Bursa

Line Haber’e artık Bundle’dan da erişebileceksiniz

Bursa’nın gündemini şekillendiren Line TV’nin haber portalı olan ‘linehaber’e artık ‘Bursa Line Haber’ adıyla da mobil cihazlarınızdan ulaşılabilirsiniz. Peki Bursa Line Haber’i Bundle kaynak listenize nasıl eklersiniz? İşte detaylar…

Bursa’nın gündemini şekillendiren Line TV’nin haber portalı olan ‘linehaber’e artık ‘Bursa Line Haber’ adıyla da mobil cihazlarınızdan ulaşılabilirsiniz.

Bursa Line Haber’i Bundle kaynak listenize nasıl eklersiniz? 

My Bundle‘da “Kaynak Ekle” dedikten sonra Bursa Line Haber‘i aratarak ya da Yerel Haberler başlığı altında listelenen kaynaklar arasından bularak takip listesine ekleyebilir ve haberlerimize ulaşabilirsiniz.

Bursa Line Haber’in de yayıncıları arasında bulunduğu Bundle’ın yeni versiyonu App Store ve Google Play‘de! Bundle 2.5 tamamen yenilenen arayüzüyle eskisinden de üstün bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Bundle Nedir?

Bundle dünyanın dört bir yanından 12 binin üzerinde yayıncıyı kullanıcılara sunan bir haber uygulaması. Hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle iletiyor. Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’de aklınıza gelebilecek her kaynaktan her gün on binlerce içerik Bundle’da yer alıyor.

Tamamen Türk bir geliştirici ekibin elinden çıkan Bundle, Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da da çok sayıda kullanıcıya sahip. Şık tasarımıyla öne çıkan ve kullanıcı skoru da 5 üzerinden 4.6 yıldız olan Bundle, daha önce de Play Store tarafından “En iyi haber uygulaması” seçildi ve App Store’da da haber kategorisinde editörün tercihi oldu.
Bizi sosyal medya hesaplarımız haricinde Bundle’dan da takip edebilirsiniz. Bundle’ı indirdikten sonra Bursa Line Haber’i aratarak takip listenize eklemeyi unutmayın!
Bundle’ı buradan indirin: http://bundle.app