#

Bursa

Sağlık Bakanı Koca, Bursa’ya geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Ekim Cuma günü Bursa’ya geliyor. Sabah saatlerinde kentte olması beklenen Bakan Koca, hem Bursa’nın sağlık yatırımları hem de koronavirüs vakaları hakkında sağlık kurmaylarından bilgi alacak.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Halim Ömer Kaşıkcı’nın yerine Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın atanmasının ardından Bursa’da hareketli saatler yaşanıyor.

Dün akşam saatlerinde belirlenen atamalar sonrası, Bursa’nın yeni İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz’ın göreve başladı.

Bursa’nın yeni İl Sağlık Müdürü Yavuzoğlu ayağının tozu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı karşılamaya hazırlanıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 23 Ekim Cuma günü Bursa’ya gelerek artan vaka sayıları hakkında hastanelerde inceleme yapacağı belirtildi.

Bakan Koca’nın Bursa ziyaretini gerçekleştirmesinde, kentte her geçen gün vakaların artmasının yanı sıra Sağlık Bakanlığı’na bağlı saha koordinatörlerinin hazırladığı raporların da etkili olduğu belirtildi.

Bursa’nın programının büyük bir bölümünü Bursa Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirecek olan Bakan Koca’ya, burada Bursa Valisi Yakup Canbolat ve İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın koronavirüs vakaları ve alınması planlanan tedbirler ile ilgili bir brifing vereceği belirtildi.