#

Gündem

4 gencin ölümünde sır perdesi aralandı

Manisa’da park halindeki bir otomobilin yanında 4 gencin cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili sır perdesi aralandı.

Manisa’nın Ahmetli ilçesi Bintepeler Akçeşme mevkisinde, pazar akşamı art arda gelen silah sesleri sonrası vatandaşlardan gelen ihbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri tarafından bir otomobilin yanında 4 gencin cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili sır perdesi aralandı. Sabah Gazetesi’nden Ceyhan Torlak’ın haberine göre Ümit Zangal’ın henüz belirlenemeyen bir nedenle boynunun kırılıp ölmesi sonrasında 3 arkadaşın toplu intihar kararı alarak sırayla av tüfeğiyle hayatlarına son verdikleri öne sürüldü.

ÖLÜ BULUNAN GENÇLERİN VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI –> HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLA

HER ŞEY BAĞ EVİNDEKi EĞLENCE İLE BAŞLADI

Jandarma ekiplerinin son dakika tespitlerine göre gençler, Amasya’ya askere gidecek bir arkadaşları için, Cumartesi günü, kalabalık bir grup halinde, Muharrem Zengin’in zeytin tüccarı olan babası Suat Zengin’e (47) ait bağ evinde toplanarak eğlence düzenledi.

BİR ARKADAŞLARININ BOYNU KIRILIP ÖLÜNCE…

Pazar günü bir kısmı ayrılırken Alaşehir’den gelen Neşet Dalgın, Serkan Zangal ve Ümit Zangal, 1 Şubat’ta dünyaya gelen Dalgın’ın doğum gününü kutlamak için, Muharrem Zengin’e misafir olarak kaldı. Ancak Pazar günü, Ümit Zangal henüz belirlenemeyen bir nedenle boynu kırılarak öldü.

TOPLU İNTİHAR KARARI

Cesedi otomobile koyan 3 arkadaşı, bağ evinde bulunan Suat Zengin’e ait ruhsatsız av tüfeğini de alarak, 500 metre ilerideki Akçeşme Mevkiine gitti.

CESEDİ OTOMOBİLDEN İNDİRİP YAN YANA GEÇTİLER…

Ümit Zangal’ın cesedini otomobilden indiren 3 arkadaş, toplu intihara karar verdi. Ardından da sırayla tüfeği alıp intihar etti. Gençlerden ikisinin alnından, birinin çenesinin altından vurulduğu ve bitişik nizam ateş ettikleri belirlendi. Gençlerin uyuşturucu kullanıp kullanmadıkları araştırılırken, boynu kırık halde bulunan ve vücudunda herhangi bir yara ya da kesik izi bulunmayan Ümit Zangal’ın kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.

CEP TELEFONLARINA EL KONULDU

4 gencin kapalı halde bulunan cep telefonlarına da incelenmek üzere el konuldu. Gençlerden Muharrem Zengin’in bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin’in yeğeni olduğu, Neşet Dalgın’ın kuaförlük, Serkan Zangal’ın ise elektronik eşya tamirciliği yaptığı öğrenildi.

İzmir’de yapılan otopsinin ardından, Serkan Zangal ve amcasının oğlu Ümit Zangal ile Neşet Dalgın Alaşehir’de, Muharrem Zengin ise Ahmetli’nin Kestelli Mahallesinde toprağa verildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Ölü olarak bulunan 4 gencin cenazesi toprağa verildi. Bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen Mehmet Zengin’in yeğeni olan Muharrem Zengin Ahmetli’nin Kestelli Mahallesinde, Ümit Zangal, Serkan Zangal ve Neşet Dalgın ise Alaşehir’in Kavala Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Yakınlarının sinir krizi geçirdiği cenaze namazlarında duygu dolu anlar yaşanırken, ailelerin feryatları yürek dağladı.